Eerste online Praathuis van NL!

Een movement. Jouw reis door en in de wereld van de last van stemmingswisselingen, overprikkeling en/paniekaanvallen. Word samen zichtbaar door interviews, blogs en ervaringsverhalen met elkaar te delen. Maak kennis met het 1e Online Praathuis van Nederland!

De naam voor het Praathuis komt niet zomaar uit de lucht vallen. BOR DE WOLF is de baas van het Praathuis uit de Fabeltjeskrant (1968-1989).

Een mateloos populaire poppen-serie voor het slapengaan. In mijn kindertijd hebben we maar 2 televisiezenders, kun je je dat voorstellen?

We worden met Bor de Wolf al uitgeroepen tot een movement die staat voor een groep gelijkgestemden vrouwen en mannen, die last ervaren van overprikkeling, paniekaanvallen en/of stemmingswisselingen.

En die met hun unieke levensverhalen gezien en gehoord willen worden, om wie zij ten diepste zijn. Met al hun talenten en wensen. Lotgenoten/ervaringsdeskundigen, zorgprofessionals, trainers en lifecoaches delen hun ervaringen!

De Wolf staat bij deze movement als krachtdier symbool voor trouw, sympathie, intuïtie, loyaliteit en vrijheid.

De wolf heeft vaste gewoontes en gebruiken en ze het zijn sociale dieren, verder zijn ze vriendelijk en intelligent.

Wolven leven overigens in een roedel waarin ieder dier zijn of haar eigen plaats heeft, net als bij mensen.

Echte en persoonlijke verhalen van ervarings-deskundigen tot zorgprofessionals, en van trainers tot lifecoaches. Wij zijn dus op zoek naar jou!

Abonneer je GRATIS en sluit je daarmee als member aan bij onze movement Bor de Wolf. Zo blijf je automatisch op de hoogte van alle turbulente ontwikkelingen van ons 1e Online Praathuis van Nederland.

Kom samen met andere geïnteresseerde in actie met jouw ontdekkingsreis door en in de wereld van de last van overprikkeling, paniekaanvallen en stemmingswisselingen.En ga vooral ook voor originele zienswijzen en oplossingen!

Een movement waar jij deel vanuit wil maken, omdat er eindelijk ruimte is voor al onze complece wisselende stemmingen, overprikkeling en paniekaanvallen. Met onze movement vormen we een stem naar de buitenwereld.

Zo worden we gehoord, gezien en hoeven we niet langer meer te zwijgen, om wie we ten diepste zijn. Met al onze talenten en wensen, leven we ons volledige potentieel! Kom in actie en meld je aan. Zo blijf jij op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen.

De IBE zullen dan als één de service communicatie-middelen ingezet worden, bij het vormgeven en verregaand verdiepen van het 1e Online Praathuis van Nederland; Bor de Wolf

DE PRAKTIJK

Jij deelt binnen de veilige muren van het Praathuis bijvoorbeeld jouw verhaal en via onze movement, als groep gelijkgestemden, mogen medemensen, na moderatie (een check door de redactie), reageren op jouw verhaal.

Degene die reageren delen vervolgens ook hun levensverhaal, en ook op deze verhalen wordt weer gereageerd.

Zo ontstaat er een intense wisselwerking over kwetsbare onderwerpen, gereflecteerd in onze unieke levensverhalen.

Iedereen wordt daardoor versterkt in datgeen wat eenieder mag doen voor onze samenleving.

Je inspireert elkaar om sociaal te blijven ontwikkelen en uit te dagen.

Er zal volop ruimte ontstaan om met elkaar Masterminders te vormen. Herkenning, verkenning en erkenning versterken jouw zelfontwikkeling.

En niet vanuit een prachtig en retesnel verslavend Online Clubhouse, maar vanuit een oer Hollands Online Praathuis. WELKOM!

Via kundige expertise van de andere members en jezelf, zet je jouw talent in de wereld. Jij hebt een ware missie gevonden.

MIDDELEN

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is interview-bor-de-wolf-1.jpeg
✅ INTERVIEWS

Van hippe snelle podcasts, naar nostalgisch slow-down interviews by email.

Nieuwste interview-fenomeen, ODI staat voor Online Dichtende Interviews

⭕⭕⭕

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is blog-bor-de-wolf-5.jpg
✅ BLOGS

Bij krachtige kwetsbaarheid draait het om de moed om jezelf te laten zien, dingen uit te proberen en het risico nemen te falen. Het versterkt zelfs je relaties, de relatie met jezelf wanneer je je kwetsbaar en oprecht opstelt, in plaats van de schijn op te houden perfect, probleemloos en moeiteloos ‘krachtig’ te zijn. Bovendien gaan we dan meer en meer de kracht, in plaats van last van stemmingswisselingen, ervaren.

Met als thema Kracht door kwetsbaarheid

⭕⭕⭕

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is verhalen-bor-de-wolf-2.jpg
✅ VERHALEN

Persoonlijke ervaringen delen, door te schrijven en/of te vertellen. Dat hoeft dus niet te betekenen dat je perse een boek moet schrijven.

ERVAAR jouw eigen inspiratie en handel daar naar, pas je inspiratie toe. DOEN is tenslotte belangrijker dan alleen maar theoretisch bezig zijn. Zo ben je onderweg jouw missie te leven en uit te dragen, samen met jouw stemmingswisselingen!

Unieke levensverhalen delen

⭕⭕⭕

Met respectvol en ultiem doorvragen, gaan van hippe snelle interviews, naar nostalgisch slow-down interviews by email.

Out of the Ratrace!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s